vrijdag 24 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Dirk Bruins nieuwe voorzitter LTO Noord

spot_img

Noord-Nederland – Vrijdagmiddag 14 juni is de heer Dirk Bruins (44) benoemd als nieuwe voorzitter van Land- en Tuinbouw Organisatie Noord. Dirk Bruins, melkveehouder te Dwingeloo, neemt daarmee per 1 juli aanstaande de voorzittershamer over van Jakob Bartelds.

Doorbouwen op stevig fundament
“Dirk Bruins start in een organisatie met een stevig fundament. Dat is te danken aan de inzet van Jakob Bartelds. Jakob heeft de afgelopen drie jaren de nodige rust gebracht en gestuurd op continuïteit van de vereniging met een robuuste bedrijfsvoering. Het is straks aan Dirk Bruins om als energiek boegbeeld met visie en toekomstbestendig leiderschap door te bouwen op dat stevige fundament volgens Eric Douma, voorzitter van de vertrouwenscommissie en tevens vicevoorzitter van LTO Noord.” Dirk Bruins past bij de huidige en toekomstige opgaven van LTO Noord, kan de lijnen uitzetten en leiding geven aan vernieuwing in verbinding.

Vooruit als trotse sector
Dirk Bruins blikt vooruit op zijn rol als boegbeeld voor LTO Noord. “De belangrijkste uitdaging voor de komende jaren is om goed in verbinding te blijven met partners en andere ketenpartijen maar vooral ook met onze leden. Samen dragen we met trots ons verhaal uit en krijgen burgers als bondgenoten en daarmee houden we de waardering van onze sector onverminderd hoog. Zo kunnen we samen een sterke partner vormen voor de uitdagingen die op onze sector afkomen. Denk daarbij aan de bijdrage van de agrarische sector aan een CO2 neutrale maatschappij, het pad naar kringlooplandbouw, revolutionaire teelten en technologische ontwikkelingen en welke rol wij daarin als sector en belangenbehartiger nemen. Niet volgend, afwachtend, maar als sector en organisatie aan stuur staan”, aldus Dirk Bruins.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,285VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
KlussenKlussen
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
DierDier
WonenWonen

Populaire berichten