Dinsdag 15 oktober informatieavond Centrum Zuidoost in de Molenberg

Delfzijl – De gemeente Delfzijl werkt hard aan de toekomst en dat doen ze graag samen met de inwoners van de gemeente. Daarom nodigen ze u van harte uit voor een informatieavond rondom de ontwikkelingen in Delfzijl Centrum Zuidoost. Deze avond is gepland op 15 oktober aanstaande in de Molenberg.

De bijeenkomsten tot nu toe
In december 2018 organiseerde de gemeente de eerste informatiebijeenkomst voor de gebiedsagenda van Centrum Zuidoost. Toen werden de inwoners en omwonenden gevraagd naar uw wensen en ideeën. Die wensen en ideeën heeft de gemeente, waar ze konden, verwerkt in de plannen voor Centrum Zuidoost. In de maanden die daarop volgden werden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd over de gebiedsagenda. Zo hebben ze samen met u de plannen steeds meer vorm kunnen geven.

11 juli jongstleden heeft de raad positief besloten over de gebiedsagenda en inmiddels is de gemeente druk bezig met het verder uitwerken ervan.

De bijeenkomst op 15 oktober
Tijdens de informatiebijeenkomst op 15 oktober praten ze u bij over de stand van zaken en laten ze u zien hoe u de ontwikkelingen van de verschillende locaties op de voet kunt volgen. Bovendien stelt de gemeente graag de projectleiders aan u voor van De Molenberg, de Ubbenslocatie, de Actionlocatie en de Nieuwe Weg.

Het programma

  • 18.45 uur        inloop met koffie en thee
  • 19.00 uur        welkom, stand van zaken, projectleiders deelgebieden, vervolg
  • 20.00 uur        mogelijkheid tot het individueel stellen van vragen aan betrokken projectleiders
  • 20.30 uur        afsluiting


Back to top button