19.1 C
Delfzijl
23 juli 2021 17:18

Digital Art Factory in Appingedam: voor jongeren die creatief aan de slag willen met techniek

spot_img

Appingedam – Vrijdagmiddag vond de eerste van twee kennismakingsdagen plaats van de Digital Art Factory (DAF) in Appingedam.

DAF is een plek voor jongeren die creatief aan de slag willen met techniek samen komen om te experimenteren, te onderzoeken en te maken. Jongeren bepalen zelf waar ze meer van willen weten en waar ze mee aan de slag willen gaan. De DAF-coach is er om jongeren op weg te helpen. In Appingedam is dit Dennis Molema: “Het is en plek voor én door jongeren. Ze bepalen mee welke machines er komen en welke projecten ze aangaan.

Nieuwsgierig?
Op dinsdag 29 juni kun je vrij inlopen tussen 14.00 en 17.00 uur je gaat dan aan de slag met Daffers van andere locaties. Ze presenteren hun projecten zoals een augmented reality expositie en 3D kunstwerken. En natuurlijk kun je zelf aan de slag! Denk bijvoorbeeld aan een uitstapje in Virtual Reality, experimenteren met een green screen of knutselen aan een soundmachine.

Locatie
Na de zomervakantie gaat de Digital Art Factory los in Appingedam. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van de uiteindelijke DAF locatie op het terrein van de Eemsdelta Campus. Tot die tijd is DAF gehuisvest in de techniekvleugel van het Noorderpoort Collega aan de Opwierderweg 2, 9902 RC Appingedam. Vanaf de parkeerplaats aan de Farmsumerweg kom je via het hek aan de achterkant bij de ingang van DAF Appingedam.

Meer informatie of aanmelden
Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met DAF-coach Dennis Molema: 06-55880041of dafappingedam@gmail.com. Of neem eens een kijkje op www.digitalartfactory.nl.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,263VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
TuinTuin
DierDier
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten