Dierenbescherming zoekt in Loppersum collectanten voor haar jaarlijkse collecteweek

Loppersum – De Dierenbescherming zoekt in Loppersum collectanten voor haar jaarlijkse collecteweek die ook dit jaar plaatsvind in de week van Dierendag.  Dit jaar is dat van
2 t/m 8 oktober. In het hele land gaan collectanten langs de deuren met een collectebus.

Elk jaar hebben tienduizenden dieren in Nederland hulp nodig. Ze zijn verwaarloosd, mishandeld, gedumpt of gewond. Tijdens de jaarlijkse collecteweek van de Dierenbescherming zetten collectanten zich in om geld op te halen, zodat de Dierenbescherming deze dieren kan opvangen en helpen. Ook wordt er hard gewerkt aan preventie; het voorkomen van dierenleed bijvoorbeeld door voorlichting en begeleiding van mensen.

Word collectant
Om het werk te kunnen bekostigen is de Dierenbescherming afhankelijk van leden, donateurs en gulle gevers. De collecte speelt daarbij een belangrijke rol. Hoe meer collectanten, hoe groter de opbrengst om dierenleed te voorkomen. Juist daarom is het belangrijk dat er collectanten bij komen!

Wie zich aan wil melden als collectant voor Loppersum of vragen heeft, kan contact opnemen met Bart Duursma via telefoonnummer 06-55797962 of e-mail bartduursma@home.nl.

Back to top button