Dierenartsenpraktijk Van Zeebroeck wil geen (ongewenste) kittens meer

Sint 2023Sint 2023

Appingedam – Dierenartsenpraktijk Van Zeebroeck in Appingedam komt met een sterilisatie-/castratie actie voor alle katten die minimaal 6 maanden oud zijn. In Nederland zijn er geen/weinig zwerfhonden meer te zien in het straatbeeld. Helaas zijn er nog wel vele zwerfkatten. We zien daarmee helaas nog steeds veel ongewenste nestjes kittens met trieste gevolgen omdat eigenaren er niet voor kunnen/willen zorgen. Wat er zou moeten gebeuren is dat de huiskatten en zwerfkatten die buiten kunnen komen zoveel mogelijk behandeld worden. Hierdoor komen er geen ongewenste nesten bij en dat scheelt een boel kattenoverlast en kattenleed.

Vanaf februari begint het seizoen weer voor katten om zich te gaan voortplanten. Katten die niet zijn gecastreerd gaan vaak zwerven, ze verwilderen en krijgen nestjes kittens die op hun beurt ook in de voetsporen van de ouderdieren volgen… Dit willen wij samen met alle katteneigenaren tegengaan!

We hopen met een aanzienlijke korting katteneigenaren over de streep te trekken en toch de stap naar de praktijk te zetten op dinsdag 9 januari 2018.

Eigenaren moeten een afspraak maken, de kat moet minimaal 6 maanden oud zijn. Kijk voor de andere voorwaarden op onze site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van acties!   Vol = Vol!  www.vanzeebroeck.nl

Back to top button