Demoteam So-What geplaatst voor WK Hiphop in Glasgow Schotland

Slagharen – Zaterdag deden de Demoteams So-What en ACE van dansschool The Legacy voor het eerst mee aan de Hiphop wedstrijd UDO Masters in Slagharen. Beide teams werden, ondanks dat ze voor het eerst aan deze competitie deelnamen, te goed voor de beginners categorie bevonden. De organisatie plaatste beide teams direct twee niveaus hoger en dus kwam So-what uit in de categorie Intermediate onder 18 en ACE in de categorie intermediate boven 18.

In beide categorie├źn was het niveau ongekend hoog. Zowel So-What als ACE hebben beiden een top prestatie geleverd op het podium. Ondanks de zenuwen van een nieuwe wedstrijd wist So-What een mooie 3e prijs in de wacht te slepen. ACE viel helaas net buiten de prijzen en werd 4e in hun categorie.

Doordat So-What een top 3 positie heeft weten te bemachtigen, hebben zij zich rechtstreeks geplaatst voor het Europees Kampioenschap in Glasgow Schotland. Zij mogen Nederland gaan vertegenwoordigen in hun categorie. Het Wereldkampioenschap zal plaatsvinden in augustus 2017.

Back to top button