Deelname Tocht om de Noord toch nog mogelijk via speciale ommetjes

Noord-Groningen – Het is toch nog mogelijk om deel te nemen aan de Tocht om de Noord. Dit kan door deelname aan speciale ommetjes. Als partner van Tocht om de Noord, organiseert Huis voor de Sport Groningen daarom in juni ‘Tocht om de Noord Ommetjes’ ter voorbereiding op het wandelfestival van het jaar, dat plaats vindt op 23 en 24 september.

Locatie ‘Ommetjes’

De ‘Ommetjes’ vinden plaats in 7 regio’s. Per regio worden vier ommetjes georganiseerd voor de gemiddelde en gevorderde wandelaars, waarbij u zich iedere keer door een ander stukje, verrassend Groningen begeeft. In ieder ommetje wordt een ander wandelthema onder de aandacht gebracht.

Kosten

De ‘Ommetjes’ worden begeleid door gecertificeerde wandeltrainers. Voor slechts € 20,- volgt u vier wandeltrainingen en krijgt u alsnog de kans om u in te schrijven voor de Tocht om de Noord. Voorwaarde voor de inschrijving is dat u in ieder geval met drie van de vier ‘ommetjes’ mee doet. Mensen die verzekerd zijn bij de Friesland Zorgverzekeraar krijgen € 5 korting.

Aanmelden

Aanmelden voor de ‘Tocht om de Noord Ommetjes kan via www.hvdsg.nl/tochtomdenoord. De officiële inschrijving voor de Tocht om de Noord is al gesloten, dus op deze manier kunt u trainen en ook nog meedoen! Wees er snel bij, want vol=vol! Bij een te geringe deelname op bepaalde startlocaties zullen regio’s worden samengevoegd.

“De Kracht van het Water”

Het wandelfestival Tocht om de Noord gaat dit jaar verticaal door de provincie Groningen: “van Drenthe tot aan ‘t Wad”. De tocht staat dit jaar in het teken van het zintuig ‘zien’. Het thema van Tocht om de Noord 2017 luidt: “De Kracht van het Water”

Meer informatie over Tocht om de Noord: www.tochtomdenoord.nl.

Back to top button