De Zomerviskaravaan komt 24 augustus naar Appingedam; kinderen leren vissen, vistuigje maken, onthaken en een drilsimulator

Appingedam – Op woensdag 24 augustus komt de Zomerviskaravaan naar Appingedam. In de visvijver aan de Harm Kuperstraat kunnen kinderen van 8 tot en met 14 jaar van 09.30 tot 14.30 uur gratis deelnemen aan dit hengelsportevenement voor de jeugd.

De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Je kunt er onder andere zelf vissen onder begeleiding van professionals, het zelf leren maken van je eigen vistuigje, leren behandelen en juist onthaken van een gevangen vis, leren werpen op targets en waar mogelijk in gevecht gaan met grote vissen op de visdrilsimulator. Naast dat er allerlei leuke activiteiten zijn krijgen alle kinderen ook een goed gevulde goodiebag en een gratis hengel!

Meer informatie over de Zomerviskaravaan is te vinden op: www.stekkie.nl. Hier kunnen ouders hun kind per locatie digitaal inschrijven voor deelname. Er kunnen maximaal 75 kinderen meedoen.

Het hengelsportevenement wordt georganiseerd door Sportvisserij Nederland samen met HSV Appingedam dat recent haar 90-jarig jubileum vierde.

Back to top button