fbpx

De OV-ambassadeurs komen naar Loppersum

Loppersum – Op vrijdag 10 maart 2017 van 13.00 tot ± 15.00 uur geven de ov-ambassadeurs voorlichting op het station van Loppersum. Zij zullen ook bij Stichting Welzijn en Dienstverlening aanwezig zijn (Stationslaan 10).

Voor veel mensen is het reizen met het openbaar vervoer niet vanzelfsprekend. Ze ondervinden bijvoorbeeld problemen bij het gebruik van de OV-chipkaart, het opladen ervan en het gebruiken van de automaten.

Voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken, geven zij deze middag een voorlichting over het openbaar vervoer, de automaten op het station, de ov-chipkaart en antwoord op eventuele vragen.

OV-ambassadeurs beantwoorden op diverse locaties in de provincie (twee)wekelijks vragen van reizigers tijdens speciale loket-uren. Ook begeleiden zij mensen die onzeker zijn in het openbaar vervoer door bijvoorbeeld een keertje mee te reizen.

Extra ambassadeurs zijn van harte welkom! Geïnteresseerde vrijwilligers kunnen zich inzetten in de gemeentes: Appingedam, Delfzijl, Ten Boer, Loppersum, Bedum, Winsum, De Marne en Eemsmond. Aanmelden kan via ov-ambassadeurs@hotmail.com of bel met Sabine van der Wal op telefoonnummer 0595-433245.

Back to top button