De Netwerkschool houdt open huis op haar drie locaties

‘t Zandt – De Netwerkschool biedt belangstellenden op woensdag 16 oktober een kijkje te nemen op haar drie locaties: Abt Emo in Westeremden, De Zandplaat in ’t Zandt en De Wilgenstee in Zeerijp. Het open huis is van 11.00 tot 12.00 uur.

De Abt Emo-school opende begin september haar (bouwkundig versterkte) schoolgebouw. De andere twee scholen, Wilgenstee en De Zandplaat, verwachten in dit schooljaar de realisatie van de verbouw en nieuwbouw te realiseren.

In Zeerijp zitten de leerlingen voorlopig in een tijdelijk schoolgebouw, op de plek van de speeltuin midden in het dorp. Februari of maart volgend jaar hoopt men terug te keren naar de dan eveneens bouwkundig versterkte school aan de Kwekersweg. Volgens de verbouwplannen komt in de school een groot leerplein met de drie leslokalen hieraan verbonden.

Landgoed De Camping
De school in ’t Zandt wordt ook vernieuwd. Dorpsbelangen en de speeltuincommissie alhier denken mee hoe de school, speeltuin en gymzaal optimaal kunnen worden verbeterd. Versterken van de samenwerking met Landgoed De Camping wordt vergemakkelijkt door een extra doorgang op het schoolplein.

Meer informatie
De bezoekers van het open huis worden door de leerlingen rondgeleid. Wie niet in staat is het open huis te bezoeken, maar wel meer informatie wil over De Netwerkschool kan contact opnemen voor een afspraak. Meer informatie op de website.

Back to top button