2.6 C
Delfzijl
28 februari 2021 00:08

De Krullenclub verruilt Appingedam voor een pand in het centrum van Delfzijl

Delfzijl – Na drie jaar Appingedam gaat de Krullenclub verhuizen naar de Waterstraat 44 in Delfzijl. Door de snelle groei van het bedrijf was de huidige locatie aan het Zwet in Appingedam al snel te klein.

Het pand aan de Waterstraat biedt veel mogelijkheden voor de toekomst en heeft een centrale ligging in het centrum van Delfzijl. Ook heeft de Krullenclub te maken gehad met de coronacrisis toen alle kappers dicht moesten. Tijdens deze periode hebben ze niet stilgezeten en zijn ze creatief bezig geweest om toch inkomsten te genereren door online consultancy aan te bieden.

Wat begon met het behandelen en adviseren van klanten met krullen is inmiddels uitgegroeid tot een ware
platform. De Krullenclub geeft onder andere workshops, educatie voor kappers, webshops en behandelen alle type krullen. De nieuwe locatie is dan ook uitermate geschikt om naast de salon ook cursussen te geven aan kappers.

Klanten van heinde en verre
De klanten van de Krullenclub komen uit Nederland maar ook uit Belgiƫ en Duitsland helemaal hierheen. Ze trekken gemiddeld rond de 200/300 klanten per maand, en straks wordt dit waarschijnlijk nog meer. Wat ze erg belangrijk vinden is dat de Krullenclub de klanten meegeven wat het centrum van Delfzijl te bieden heeft. Zodat ze na een bezoek aan de Krullenclub ook het centrum bezoeken.

Volg ons op

10,928FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten