13.5 C
Delfzijl
21 juni 2021 09:59

Andere opzet festival Terug naar het begin; negen verschillende culturele dagreizen met onderweg live optredens

spot_img

Appingedam – Het programma van Terug naar het begin is bekend, met in de line-up artiesten als Tim Knol en De Wandelclub, Lucky Fonz III, Marike Jager en Sven Figee.

De organisatie heeft dit coronajaar het concept aangepast: in plaats van een festival, boek je als bezoeker een ontdekkingstocht vol kunst, cultuur en natuur. Negen verschillende culturele dagreizen worden er aangeboden, met onderweg live optredens. De routes zijn verspreid over drie weekenden: 12 + 13 juni, 19 + 20 juni en 26 + 27 juni. En met het corona veilige aantal van maximaal 30 mensen per tocht, is deze editie intiemer dan ooit!  

Veelzijdig programma op unieke locaties
Naast twee wandelroutes door het oude stadje Appingedam, zijn er zeven ontdekkingstochten ontworpen voor fietsers door het wierdenlandchap. Aan de hand van een plattegrond die de bezoeker bij de startlocatie ontvangt, ga je van het ene naar het andere optreden. Van een indrukwekkende dansperformance van Teddy’s Last Ride op een industriële locatie, tot een typisch dorpsommetje door een eeuwenoud wierdendorp met zanger/componist Tim Knol en De Wandelclub. En natuurlijk zijn net als andere jaren ook de prachtige oude Groninger kerken in beeld. Zo speelt in de Donatuskerk van Leermens Sven Figee, alias Sven Hammond bekend van het programma Matthijs Gaat Door!

Vliegende start kaartverkoop
Op vrijdag 7 mei opende Terug naar het begin de ticketshop. Met een vliegende start van de kaartverkoop (de helft van de tickets zijn verkocht), blijkt de nieuwe coronaveilge formule in trek! In het programma zijn dan ook pareltjes te vinden, zoals woordkunstenaar Toon Tellegen, de wereldberoemde luitenist Jozef van Wissem of de prachtige liedjes van singer-songwriter Marike Jager die het mooist klinken in de stilte en galmende akoestiek van een kerk. Tickets zijn te verkrijgen via de website www.terugnaarhetbegin.nl, met vroegevogelkorting tot 1 juni.

Meer informatie is te vinden op www.terugnaarhetbegin.nl.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,257VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
DierDier
WonenWonen
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen

Populaire berichten