5.4 C
Delfzijl
7 mei 2021 00:24

Datum Open Lopster Kampioenschappen Spijkerbroekhangen gewijzigd

Loppersum – De datum van het Open Lopster Kampioenschappen Spijkerbroekhangen is gewijzigd van donderdag 30 augustus naar zondagmiddag 2 september.

Vanaf 14.00u mogen bezoekers gratis een poging doen om zo lang mogelijk aan de pijpen van een spijkerbroek te blijven hangen. De winnaars gaan naar huis met een officiële oorkonde en een leuke prijs. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën, waaronder ook volwassenen en senioren.

In voorgaande jaren hing het badpersoneel van het Zoutwaterbad in Loppersum een oude spijkerbroek aan de hoge duikplank, maar nu de plank vanwege intensief gebruik door het prachtige zomerweer kapot is gegaan, wordt er een steiger in het water gebouwd. Wie de opgehangen spijkerbroek loslaat, kan rekenen op een nat pak, maar het water is niet erg diep. Daardoor kunnen voor het eerst ook kinderen zonder zwemdiploma meedoen. De spijkerbroeken worden gesponsord door kledinghuis Bijsterveld.

Badpersoneel en vrijwilligers hopen op veel deelnemers aan de wedstrijd. Aanmelden is niet verplicht, maar kan via mail@zoutwaterbad.info, bij de kassa aan de Badweg 16 in Loppersum of via Facebook.

Volg ons op

11,141FansLike
1,424VolgersVolg
5,290VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
WonenWonen
TuinTuin

Populaire berichten