Danser Wenchy Simmons uit Delfzijl achtergrond danser RTL programma Dance Dance Dance

Delfzijl – Wenchy Simmons (19) uit Delfzijl is geselecteerd als achtergrond danser tijdens de tv-shows van het dans programma ‘Dance Dance Dance’ dat in september van start gaat op RTL4. Tijdens het programma dansen bekende Nederlanders, met een nummer gekozen door jurylid Timor Steffens, bekende videoclips na. 

Wenchy is begonnen bij dansschool The Legacy als jong mannetje van 11 jaar. Eigenaresse Cheryl Tualena zag meteen een groot dans talent dat gewoon van dansen hield en zomaar even kwam binnen wandelen. 

Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de vaste docenten van dansschool The Legacy, heeft hij meerdere titels in de wacht gesleept met zijn teams, is hij daarnaast ook bijna afgestudeerd als Juridisch Medewerker en is hij dan nu straks ook nog eens op tv te zien tijdens de spectaculaire afleveringen van Dance Dance Dance. 

Tijdens de voorgaande audities is hij zelf uitgekozen door top danser Timor Steffens die met verschillende grote namen heeft gewerkt zoals Michael Jackson en Chris Brown.

Back to top button