Damster Zorgavond op donderdag 8 december in de ASWA

Appingedam – Op donderdag 8 december organiseren de ASWA, de gemeente Appingedam en het Gezondheidscentrum Overdiep de Damster Zorgavond. Dit is een informatieavond voor inwoners van de gemeente Appingedam. Thema’s van die avond zijn de Damster Zorgbalie en de Damsters Veur Mekander 65+ vragenlijst.

Damster Zorgbalie

De Damster Zorgbalie is een loket waar u als inwoner van Appingedam terecht kunt met vragen over wonen, financiën, gezondheid, daginvulling, sociale relaties, gezin en opvoeding. Deze balie is een samenwerkingsproject van Gezondheidscentrum Overdiep en de gemeente Appingedam en is gevestigd in het gezondheidscentrum. We informeren u graag over de mogelijkheden van de Damster Zorgbalie en nemen u vervolgens mee in de ontwikkeling van de balie in het eerste half jaar en in de nabije toekomst.

Damsters Veur Mekander 65+ vragenlijst

In het najaar van 2015 hebben we aan alle inwoners van Appingedam van 65 jaar en ouder gevraagd een vragenlijst in te vullen over gezondheidstoestand, leefomgeving en welbevinden: de Damsters Veur Mekander 65+ vragenlijst. Graag delen we de eerste uitkomsten van deze vragenlijst met u en laten we u weten wat we met deze uitkomsten in de praktijk gaan doen.

Informatie en aanmelden

We ontvangen u donderdag 8 december met een kop koffie/thee vanaf 18.30 uur in het ASWA-gebouw. Om 19.00 uur starten we met ons programma. De bijeenkomst duurt tot 21.30 uur. U kunt zich aanmelden via de mail: secretariaat@gezondheidscentrumoverdiep.nlof via telefoonnummer (0596) 680 295 of 680 268.

Back to top button