14 C
Delfzijl
18 mei 2021 19:27

Damster Stedelijk Harmonie Orkest haalt zangeres Do naar Appingedam

Appingedam – Het Damster Stedelijk Harmonie Orkest haalt zangeres Do naar Appingedam. Op zaterdag 6 juli wordt een spectaculair concert ‘A Saturday in the park with Do’ georganiseerd. Het concert staat onder leiding van dirigent Frank Samsom.

Do is een Nederlandse zangeres en presentatrice bij SBS6. Als zangeres brak ze in 2001 internationaal door met het nummer Heaven. Ook in de jaren daarna heeft ze meerdere grote hits gehad, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland.

Do zal meerdere bekende nummers gaan zingen, begeleid door de muzikanten van het Damster Stedelijk Harmonie Orkest. Daarnaast speelt ook het orkest zelf meerdere swingende en hele bekende nummers. Het beloofd een spectaculaire avond te worden.

Het concert vindt plaats in het park achter de Nicolaïkerk. Voor de gelegenheid wordt weer een groot podium gebouwd. Het concert begint om 21:00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Het wordt inmiddels het derde grote concert met een landelijk bekende artiest in samenwerking met DSHO. Eerder al hebben de muzikanten concerten georganiseerd met Linda Wagenmakers en Charly Luske. Het bestuur en de leden hopen op weer een grandioos succes en nodigen iedereen uit de wijde omgeving uit op zaterdag 6 juli naar Appingedam te komen.

Volg ons op

11,168FansLike
1,424VolgersVolg
5,278VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
WonenWonen
DierDier
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten