fbpx
13.5 C
Delfzijl
22 oktober 2020 04:43

Dames TRIAS winnen met gemak van hekkensluiter VIOS

Delfzijl – Trias heeft afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen hekkensluiter VIOS de zo gewenste 5 punten binnen weten te slepen. Met een vrij eenvoudige 4-0 overwinning zijn de dames nog steeds in de race voor het kampioenschap.

Al vroeg in de eerste set werd duidelijk dat VIOS weinig tegenstand te bieden had tegen de thuisploeg. Zowel passend als verdedigend werd er weinig gebracht bij de tegenstander en binnen mum van tijd had Trias een grote voorsprong te pakken. Deze eerste set vloog dan ook voorbij met als resultaat 25-12 voor Trias.

Zoals eerder gebleken dit seizoen zijn dit soort wedstrijden wel eens een struikelblok voor de dames. Zaak nu, om de concentratie vast te houden en zelf zo weinig mogelijk fouten te maken. Hoewel ze aan het begin van de tweede set wat haperden wisten ze binnen de kortste keren weer de leiding te nemen. Ook deze set ging met gemak naar Trias, 25-11.

Ook de derde set was Trias serverend dan wel aanvallend te sterk voor VIOS. Wederom wisten ze weinig tegenstand te bieden met als resultaat: 25-13 voor de thuisploeg.

In de vierde set waren de dames duidelijk wat minder geconcentreerd. Passend werden de ballen niet meer zo makkelijk bij de spelverdeelster gebracht waardoor er uiteindelijk ook niet optimaal kon worden aangevallen. VIOS wist in deze set dan ook redelijk in het spoor van Trias te blijven. Gelukkig wist de dames deze set op tijd de knop om te draaien en de winst binnen te slepen met 25-19.

Voor volleybalvereniging Trias een goede dag ten opzichte van VIOS/Kolham. Van de 3 senioren teams die Trias uit Kolham op bezoek had, wisten ze alle 3 met 4-0 te winnen. Eindstand: Trias 15 punten – VIOS 0.

Wat betreft Trias ds1 staat er volgende week weer een topper op het programma. De dames gaan dan op bezoek bij naaste concurrent Lycurgus ds2. Om 14:30 uur spelen ze in Beijum, Groningen deze veelbelovende wedstrijd.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,219VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten