fbpx
12.4 C
Delfzijl
20 oktober 2020 22:34

Dames Sloeproeivereniging Delfzijl Nederlands kampioen

Muiden / Delfzijl – Het damesteam van Sloeproeivereniging Delfzijl is afgelopen weekend in Muiden gehuldigd als Nederlands kampioen in de tweede klasse.

Na een lang sloeproeiseizoen waarin er 11 wedstrijden en vele kilometers werden geroeid, mocht het dames team van de Sloeproeivereniging Delfzijl zich afgelopen weekend in Muiden laten huldigen als Nederlands kampioen in hun klasse.

De zespersoon sloep de Nou-en werd drie jaar geleden volledig gerestaureerd door Dennis Klasen en Richard Swart en daar plukt het team nu de vruchten van. Met een kleine bezetting van zeven roeisters is er veel en hard getraind op het zeehavenkanaal in Delfzijl. Meestal samen met het herenteam. In de Aludux bereikten zij een knappe 3e plek in het kampioenschap. Gezien de promotie na een hogere klasse een geweldig resultaat om in het eerste jaar te bereiken.

Beide teams zijn nog opzoek naar nieuwe leden. Als je het leuk lijkt om in de buitenlucht en op t water te sporten ben je meer dan welkom. Ook stuurlieden zijn welkom, want beide teams hebben de ambitie voor 2018 om het resultaat te herhalen.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,218VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten