fbpx
7.7 C
Delfzijl
donderdag 02 april 2020
Home Algemeen Cursus Theatersport Dorpshuis Loppersum

Cursus Theatersport Dorpshuis Loppersum

Loppersum – In het gezellige dorpshuis van Loppersum zal vanaf vrijdag 9 februari weer een cursus Theatersport gaan starten vanuit het IVAK. Zit jij in groep 7 of 8 en hou je erg van toneel spelen en gek doen? Ben je niet zo van teksten onthouden, en bedenk je liever zelf scenes? En kijk je graag naar de Grote Improvisatieshow op TV en wil je dit zelf ook wel eens proberen? Dan is Theatersport echt iets voor jou!

Tijdens de cursus leer je in 10 weken hoe je zonder voorbereiding de leukste en gekste scenes kunt spelen. Leer vol overtuiging typetjes te spelen, en ontdek de verschillende theatersportgames zoals de Cluedo, De Dierenwinkel of een Blind Date. Alles is mogelijk! Leer wat er allemaal komt kijken bij improviseren en laat je familie en vrienden versteld staan! Aan het eind van de cursus zal afgesloten worden met een kleine voorstelling.

De kosten voor de cursus zijn € 125 (12,50 per les) en vindt plaats van vrijdag 9 februari t/m 20 april m.u.v de voorjaarsvakantie. De lessen vinden elke vrijdag plaats van 15:30 uur – 17:00 uur.

Ben je enthousiast of heb je nog vragen? mail naar gemma@bosvolmogelijkheden.nl of kijk op http://www.bosvolmogelijkheden.nl/mogelijkheden/cursus-theatersport-ivak/

Advertenties