Cursus grip & glans door Cadanz Welzijn

Appingedam – Cadanz Welzijn start op 30 mei met de cursusgrip & glans. Een positieve cursus voor iedereen uit de gemeente Eemsdelta. De cursus Grip & Glans bestaat uit zes laagdrempelige bijeenkomsten onder begeleiding van twee docenten.

Tijdens de bijeenkomsten maak je zelf de keuze welke zaken jij graag zou willen veranderen in jouw leven. Iedere deelnemer kiest er voor om datgene aan te pakken/te willen veranderen wat men zelf het belangrijkste vindt. Het gaat er niet om wat een ander vindt dat je moet doen. Alleen jij bepaalt wat goed voor je is. Geen moeilijk gedoe, maar vooral praktisch. In kleine veilige stapjes ga je op ontdekkingsreis, precies zo ver als je zelf wilt. Je wordt bewuster van de positieve dingen in je leven. Deelname is gratis.

De cursus bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten van twee uur. Startdatum: 30 mei 10:00 – 12:00 (uitzondering tweede pinksterdag). Locatie: er zijn mogelijkheden om de trainingen in Appingedam, Delfzijl of Loppersum te gaan doen, afhankelijk van de aanmeldingen.

Informatie en aanmelden: Marleen Mulder, m.mulder@cadanzwelzijn.nl, 06-51617443 of
Esther de Greef, e.degreef@cadanzwelzijn.nl, 06-3053909

Back to top button