Culturele Raad Middelstum organiseert een familievoorstelling ‘Professor D zit in de puree’

Middelstum – De Culturele Raad Middelstum organiseert op zaterdag 3 oktober om 19:00 uur in Vita Nova een familievoorstelling ‘Professor D zit in de puree’ gespeeld Hilbert Geerling. Een eigentijds sprookje vol goochelarij, magie en humor. Professor D is de briljantste, geniaalste, mega intelligentste slimkees van de 21e eeuw.

Je gelooft werkelijk je ogen niet als hij je zijn uitvindingen laat zien! Maar wat heb je daaraan, als je iedere morgen in je eentje aan de ontbijttafel zit? Helemaal niets! En daarom is Professor D het zat. Het is tijd voor actie! Hij gaat op reis! Op zoek naar iemand om een broodje kaas mee te eten. Met zijn tijdmachine reist professor D door verleden, heden en toekomst. Hij belandt tussen de piraten, vindt een eeuwenoude schatkaart, om even later een jonkvrouw te redden uit de klauwen van een draak. Of het allemaal goed komt? Vast wel, want als het even niet meezit, dan zorgen zijn uitvindingen wel voor een oplossing.

Geschikt voor de Leeftijd vanaf 7 jaar.

Entree: € 7,00 t/m 12 jaar € 4,00

In verband met het coronavirus graag reserveren via: info@cultureleraad-middelstum.nl of 0630433200. Voor meer info: www.cultureleraad-middelstum.nl en www.hilbert.nl

Back to top button