fbpx
8.6 C
Delfzijl
zaterdag 22 februari 2020
Home Agenda tips Concert Popschool Garmerwolde, Stedum en Zeerijp

Concert Popschool Garmerwolde, Stedum en Zeerijp

Zeerijp – Met de zomervakantie in aantocht zijn de leerlingen van De Rijdende Popschool bezig met de laatste lessen. Daarom sluiten Popschool Garmerwolde, Stedum en Zeerijp feestelijk af met een concert in Dorpshuis Jacobus in Zeerijp! Op zaterdag 8 juli 2017 zullen alle leerlingen van deze Popscholen laten horen wat zij de afgelopen tijd geleerd hebben tijdens een groot gezamenlijk concert. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken! De deuren gaan om 19.00 open en om 19.30 zal het concert beginnen. Voor € 2,50-, kun je naar binnen!

De Rijdende Popschool is een stichting die zich ten doel heeft gesteld zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen kennis te laten maken met muziek. Inmiddels is De Rijdende Popschool al een aantal jaren actief in dorpen in Groningen en Drenthe en wordt het aantal Popscholen nog steeds uitgebreid. In de deelnemende dorpen wordt popmuziek gemaakt in een bandje, onder leiding van een bandcoach. Deelnemers worden ingedeeld in een bandje met 5 of 6 leeftijdsgenoten. Met dit bandje worden popliedjes naar keuze ingestudeerd. In een bandje kan je gitaar, basgitaar, keyboard of drums spelen. Zingen kan natuurlijk ook!

Tijdens het gezamenlijke concert van de Popscholen Garmerwolde, Stedum en Zeerijp zullen in totaal 13 bandjes optreden. Het beloofd een hele leuke avond te worden met veel mooie muziek!
Nieuwsgierig geworden naar De Rijdende Popschool en wil je weten of er ook een Popschool in jouw dorp is? Kijk dan eens op www.derijdendepopschool.nl!

Informatie:
Locatie: Dorpshuis Zeerijp ‘‘Bij Jacobus’’, Borgweg 9, 9914 PC Zeerijp
Aanvang: 19.30
Zaal open: 19.00
Entree: € 2,50

Advertenties

Advertenties