fbpx
1 C
Delfzijl
27 januari 2021 11:58

Computerlokaal ASWA vernieuwd dankzij bijdrage Loket Leefbaarheid Groningen

Appingedam – Een aanvraag door vrijwilligers van het computerlokaal voor een financiële bijdrage is gehonoreerd. Het loket Leefbaarheid heeft € 7.000,00 beschikbaar gesteld voor de herinrichting van het computerlokaal. De ruimte was sterk verouderd en ook het meubilair was niet meer van deze tijd! De vrijwilligers en deelnemers zijn dolgelukkig met deze bijdrage.

Er is de afgelopen maanden keihard gewerkt door de vrijwilligers van de computerclubs en het eigen vrijwilligersklusteam van ASWA-welzijn. Vrijwel alles in deze ruimte is letterlijk vervangen, van de vloer tot meubilair en kapstokken toe. Dankzij deze verbouwing is de ruimte nu multifunctioneel en kan nu ook worden ingezet voor diverse andere activiteiten voor de inwoners uit Appingedam.

Het resultaat is echt overweldigend en men kan niet wachten om in september de vernieuwde ruimte in gebruik te nemen. De diverse computerclubs worden wekelijks bezocht door ruim 100 deelnemers. Ervaringen worden uitgewisseld, probleempjes met laptop, smartphone of computer opgelost en de sfeer tijdens deze bijeenkomsten is ontspannen en gezelligheid staat voorop. Nieuwe deelnemers zijn altijd welkom.

Mocht u (nog) niet in het bezit zijn van een laptop, smartphone of computer? Geen probleem, kom ook gerust een keertje langs aan de Burg. Klauckelaan 16 te Appingedam.

Volg ons op

10,820FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten