6.4 C
Delfzijl
17 april 2021 22:57

Commissaris van de Koning neemt strijkbout ter hand tijdens werkbezoek Delfzijl

Mode 2021Mode 2021
Vaker kopenVaker kopen
AutoAuto
ComputerComputer
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
KlussenKlussen
StudieboekenStudieboeken

Delfzijl – Vrijdag 12 april heeft de Commissaris van de Koning René Paas een werkbezoek gebracht aan de gemeente Delfzijl hij nam daarbij een kijkje in ‘De Wasserij’, onderdeel van Werkplein Fivelingo.

Tijdens het werkbezoek werd de Commissaris onder andere breed geïnformeerd over de arbeidsmarkt in Delfzijl. Ook nam de Commissaris actief deel en probeerde een aantal voorkomende werkzaamheden uit zo kreeg de Commissaris de gelegenheid een industriële strijkbout te hanteren.

Tijdens het werkbezoek werd het brede kader van de arbeidsmarkt geschetst. Het gaat daarbij om het totale palet van (arbeidsmatige) dagbesteding, beschut werk, na- en bijscholing voor regulier werk, begeleiding naar regulier werk en de vragen zoals die nu voor het bedrijfsleven gelden. Het bezoek aan ‘De Wasserij’ geeft een beeld van werken in een beschutte omgeving.

Naast de commissaris zijn aanwezig mevrouw G. Boerma (kabinetschef), burgemeester Gerard Beukema, wethouders Meindert Joostens en Hans Ronde en Bart Lensink (directeur Werkplein Fivelingo).

Volg ons op

11,071FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
TuinTuin
DierDier
WonenWonen

Populaire berichten