10.1 C
Delfzijl
16 mei 2021 01:19

Cliënten zeer tevreden over Zonnehuis Thuis

Zuidhorn – Zonnehuisgroep Noord heeft deze maand het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek gehouden onder cliënten van Zonnehuis Thuis. Er is gevraagd naar de ervaringen met de thuiszorgmedewerkers. Uit de resultaten blijkt dat maar liefst 100% van de cliënten Zonnehuis Thuis aanbevelen, 85% van de cliënten doet dit met een 8 of hoger. Dat is een groot compliment voor de medewerkers.

De kwaliteit van zorg die onze cliënten ervaren wordt periodiek gemeten, de resultaten worden gebruikt om onze dienstverlening te verbeteren waar dat nodig is. Niet alleen de kwaliteit van zorg is belangrijk, maar ook of cliënten zich er goed bij voelen. Zorg raakt persoonlijk. In een cliënttevredenheidsonderzoek vragen we bijvoorbeeld hoe tevreden cliënten en vertegenwoordigers zijn over de kwaliteit van zorg en in dit onderzoek specifiek of een cliënt zich op zijn gemak voelt bij onze zorgverleners.

Er zijn ook verbeterpunten, die nemen we ter harte. Ook bij goede resultaten willen we niet stil zitten. De cliëntenraden die opkomen voor de cliëntbelangen zijn daar bij betrokken. We blijven leren en verbeteren, zodat cliënten de zorg ontvangen waar zij zich prettig bij voelen. Wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor.

Volg ons op

11,150FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
KlussenKlussen
DierDier
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin

Populaire berichten