Classic Motorcross wedstrijden bij MC Delfcross

Meedhuizen – MC Delfcross organiseert zondag 8 mei wedstrijden voor oude motoren. Deze Classic Motorcross telt mee voor het Nederlands kampioenschap. Op het motorcross circuit gelegen aan de Oosterlaan in Farmsum wordt de derde wedstrijd van de in totaal 14 wedstrijden gehouden die meetellen voor het NK.

Jacob Dob, al jaren lid van MC Delfcross, komt aan de start met zijn Maico in de klasse Twinshock 50+. Vorig jaar had hij wat pech bij de start en kon daardoor helaas zijn wedstrijd niet afmaken. Dit jaar is de rijder uit Delfzijl gebrand om er een mooie wedstrijd van te maken.

Er komen meerdere klasse aan de start onder andere Classic 50cc ,Classic 60+ ,Classic 60- ,Twinshock 50+ , Twinshock 50- en de Pré 90/95. Voor alle motoren geldt: zo origineel mogelijk nieuw ontworpen onderdelen zijn niet toegestaan.

Wil je genieten van prachtige motorsport of gewoon een wandeling maken door het rennerskwartier om de oude motoren te bewonderen kom dan een kijkje nemen op het circuit van MC Delfcross. De trainingen beginnen om 09:00 uur en de wedstrijden beginnen om 12.30 uur de toegang is gratis

Meer informatie: www.delfcross.nl

Back to top button