fbpx
5.3 C
Delfzijl
zondag 23 februari 2020
Home Agenda tips Circus in Wagenborgen: Droom weg bij de tijdloze familieshow van het Internationale...

Circus in Wagenborgen: Droom weg bij de tijdloze familieshow van het Internationale Circus Bossle

Wagenborgen – Het Duitse familiecircus Bossle slaat zijn tenten van woensdag 3 oktober tot en met zondag 7 oktober op in Wagenborgen en presenteert een gezellige show voor de hele familie. Dus een ieder die houdt van spanning en sensatie, spectaculaire stunts, duizelingwekkende acts en natuurlijk grappen en grollen, mag deze kans niet laten liggen.

Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klinken er vanuit het publiek als de prachtige paarden de piste binnen komen draven. Verder passeren pony’s, ezels en alpaca’s de revue. Naast de vele dieren kan het hooggeëerde publiek ook wegdromen bij optredens van cowboys uit het wilde westen, vrolijke clowns, jongleurs, vliegende mensen, een knappe koorddanseres en een vuurvreter uit duizend-en-één nacht.

De ruim ander halfuur durende voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het eigentijdse muziek die de acts ondersteunt. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

De grote rode circustent in Wagenborgen staat op het terrein aan de Elzen. Er zijn voorstellingen op woensdag om 15.00 uur, donderdag om 17.00 uur, vrijdag om 17.00 uur, zaterdag om 15.00 uur en zondag de laatste voorstelling om 14.00 uur. De circuskassa op locatie is op voorstellingsdagen geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling.

De tournee van Circus Bossle door de provincie Groningen zet zich vervolgens nog voort in Oude Pekela (van 10 oktober t/m 14 oktober) en Winschoten / Blauwestad (van 20 oktober t/m 27 oktober).

Meer informatie en aanvangstijden? Kijk op www.vanplan.nl of de website van het circus www.circus-bossle.nl. Like ook de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/circusbossle

Advertenties

Advertenties