fbpx
18.9 C
Delfzijl
woensdag 23 september 2020
Home Economie Christelijke boekwinkel De Fakkel in Delfzijl sluit na dertig jaar haar deuren

Christelijke boekwinkel De Fakkel in Delfzijl sluit na dertig jaar haar deuren

Delfzijl – Christelijke boekwinkel De Fakkel in Delfzijl stopt op 21 juli definitief met haar activiteiten. De winkel onderdeel van de landelijke stichting De Fakkel, bevond zich sinds januari in een verandertraject waarin verzelfstandiging van de winkel werd onderzocht. Na een uitgebreid onderzoek heeft het winkelteam en -management moeten besluiten dat een verzelfstandiging in de huidige vorm economisch en praktisch niet haalbaar is. Dit betekent dat er na meer dan dertig jaar een einde komt aan de christelijke boekwinkel in Delfzijl.

„Wij hebben dit besluit genomen met pijn in ons hart, maar wij zijn tegelijkertijd dankbaar dat we dit prachtige werk al die jaren hebben mogen doen,” aldus DE winkelcoördinatoren Gerina Bos  en Janny Scheeringa.

De winkel blijft tot de laatste dag geopend met de normale openingstijden. Op zaterdag 30 juni start een grote opheffingsuitverkoop met een korting van 40% op een groot gedeelte van het assortiment. In de laatste weken zal deze korting verder oplopen met als grote afsluiter zaterdag 21 juli.

Klanten die in het bezit zijn van een Fakkelbon kunnen deze na sluiting van de winkel ook nog online besteden via de webwinkel www.fakkel.nl.