fbpx
10.6 C
Delfzijl
vrijdag 05 juni 2020
Home Economie Cafetaria REX bezorgt alleen nog bestellingen tot 6 april

Cafetaria REX bezorgt alleen nog bestellingen tot 6 april

Delfzijl – Om verdere verspreiding van het Coronavirus te beperken, heeft het kabinet besloten dat horecabedrijven gesloten moeten blijven voor de komende drie weken. Tot en met 6 april is afhalen óók niet mogelijk.

Het is wél mogelijk om uw bestelling via Cafetaria REX te laten bezorgen aan de deur. Zij zullen extra vervoer inzetten om u zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn. U kunt het beste via de App van Thuisbezorgd.nl de bestelling doorgeven. Dit vergemakkelijkt de doorstroom van de bestellingen. De mensen die geen digitale middelen hebben, kunnen REX bellen om de bestelling telefonisch door te geven. Het telefoonnummer is: 0596 851 902.

“Binnen ons bedrijf hadden wij al extra maatregelen getroffen om verspreiding van het virus tot een minimum te beperken, door extra hygiënische handelingen te verrichten. Nog vaker handen wassen en ontsmetten. Paar keer per dag de deurkrukken e.d. te desinfecteren. Zoveel mogelijk contactloos betalen en elkaar geen hand te geven. Hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken. Voorlopig hebben wijzelf en ons personeel geen klachten, aldus Wiljan van Nieuwpoort, eigenaar van Cafetaria REX. “Door deze drastische maatregelen moeten we binnen ons bedrijf even schakelen en iedereen inzetten op de bezorging. Maar gelukkig bezorgen we al een geruime tijd en is dit voor ons niets nieuws. Om iedereen van dienst te zijn zullen we wel ruimere bezorgtijden aanhouden.” De bezorging zal er voorlopig iets anders uitzien.

De bezorger plaatst de bestelling bij de gast voor de deur, belt aan en neemt ruime afstand. Bezorger wacht totdat de gast de bestelling heeft gepakt, wenst de gast smakelijk eten en vervolgt zijn rit. 

Advertenties