Cadanz Welzijn zoekt vrijwilligers voor maatschappelijke projecten in de gemeente Eemsdelta

Delfzijl – Cadanz Welzijn zoekt vrijwilligers die maatschappelijke projecten in de gemeente Eemsdelta extra ondersteuning willen bieden.

Iemand ondersteunen die eenzaam is en weinig de deur uitkomt, samen wandelen;  75+ers bezoeken of bellen en informatie geven over wonen, welzijn en zorg; gastvrouw of gastheer zijn in het gezondheidscentrum om gasten te begeleiden; kletsmaatje zijn voor een bewoner van het AZC: allemaal projecten in de gemeente Eemsdelta waarbij vrijwilligers onmisbaar zijn! 

Vrijwilligers
Na de zomerperiode hoopt Cadanz Welzijn te kunnen starten met een grote nieuwe groep vrijwilligers. In de gemeente Eemsdelta zijn er diverse projecten actief waarbij de inzet van vrijwilligers hard nodig is. Zo worden er gastvrouwen/gastheren gezocht voor het gezondheidscentrum in Delfzijl, Maatjez voor ondersteuning (bij bijvoorbeeld eenzaamheid, samen wandelen en/of samen een boodschapje doen), buurtbemiddelaars voor het project Buurtbemiddeling, buffetmedewerkers voor het ASWA-gebouw in Appingedam, Kletsmaatjes voor bewoners van het AZC en statushouders in de gemeente Eemsdelta. Liever iets voor ouderen betekenen? Dan kun je als seniorenvoorlichter je bijdrage leveren!

Cadanz Welzijn
Het Vrijwilligers Steunpunt Eemsdelta helpt graag bij het vinden van een leuke vrijwilligersbaan. Neem contact op met Cadanz Welzijn voor meer informatie. Dat kan via info@cadanzwelzijn.nl of door te bellen met 0596-745024.

Back to top button