12.8 C
Delfzijl
16 juni 2021 09:48

Cabaretkomedie echte liefde in de Molenberg

spot_img

Delfzijl – Het duo Le Roux en d’Anjou staat op donderdag 19 april in Theater de Molenberg met de absurdistische en muzikale theatervoorstelling Echte Liefde. Actrice Lieneke Le Roux en cabaretière Mylène d’Anjou hebben zich voor dit programma schaamteloos laten inspireren door Absolutely Fabulous en hun knettergekke leven.

Terwijl de wereld om hen heen verandert, doen de dames er alles aan om dat tempo bij te benen, maar liggen ze op ramkoers met de Cloud, de jeugd en hun sociale leven. Op hartverscheurende en humoristische wijze, met de moed der wanhoop en tomeloze energie wordt er door beiden sans gêne gezongen, gedanst, gevochten, getroost en liefgehad. Dit levert een feest van herkenning op voor alle vrouwen, maar vooral voor hun mannen.

Lieneke Le Roux is bekend van de film Broos, de tv-serie Ik ook van jou en theaterproducties als Powervrouwen en Zadelpijn en ander damesleed. Mylène d’Anjou maakte verschillende soloprogramma’s, stond op het toneel met Powervrouwen en Ciske de Rat en van de tv-serie Komt een man bij de dokter.

De aanvang van Echte Liefde is kwart over acht.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
DierDier
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
AutoAuto
TuinTuin

Populaire berichten