fbpx
zaterdag 04 december 2021
11.3 C
Delfzijl

Businessplatform Eemshaven.info over in andere handen

Delfzijl – Ondernemers Justin Wieringa en Janneke Kuiper zijn de nieuwe eigenaren van Businessplatform Eemshaven.info. Een netwerkorganisatie voor de regio Eemsdelta met ruim 235 aangesloten bedrijven. De twee jonge ondernemers, die ook actief zijn in de uitzendbranche, hebben Gino Hubers aangetrokken als manager. Hij krijgt de dagelijkse leiding over het Businessplatform.

De huidige eigenaren van Eemshaven.info, Karla en Arnold Wielenga, blijven het komende half jaar nog nauw betrokken bij het Businessplatform om samen met Gino Hubers te zorgen voor een geleidelijke en rimpelloze overdracht. Daarna blijven beiden als adviseur verbonden aan Eemshaven.info.

Gino Hubers, woonachtig in Bierum, is al vele jaren werkzaam in de Eemshaven. Als manager bij Ems Maritiem Offshore, een dochteronderneming van AG Ems, was hij betrokken bij de uitbouw van dit bedrijf. Daarna werkte hij bij Kloska Ship Supply. Een servicepartner en toonaangevende systeemleverancier voor de scheepvaart, scheepswerven, on- en offshore, industrie handel en bouw.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,326VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer