Burgemeester van Delfzijl neemt eerste ticket Spiekster Tentfeest in ontvangt

Spijk – Met nog ongeveer 6 weken te gaan, is het programma van het Spiekster Tentfeest inmiddels rond. De organisatie heeft gekozen voor een Nederlandstalige avond. Op zaterdag 4 juni 2016 verzorgen de dj’s van 100% NL de muziek, dit gebeurt in combinatie met een tweetal acts.

Het is de organisatie gelukt om de populaire groep Ancora naar Spijk te halen. Ancora is een Volendams trio dat vorig jaar is doorgebroken en nu hit na hit scoort. Als hoofdact van de avond heeft het Spiekster Tentfeest Jannes weten te strikken. Jannes is één van Nederlands meest geboekte artiesten en zet iedere feesttent op z’n kop. Op de foto is te zien dat Burgemeester Beukema het 1e toegangsbewijs overhandigt krijgt van de commissieleden (Klaas-Jan Moesker, Ron Machielsen, Anja Oosterhuis en Janita van Dijken. Ferdinand Oosterhuis ontbreekt op de foto). De voorverkoop voor de feestavond begint op 23 april a.s. bij Bloemenshop 3Borg in Spijk en loopt t/m 28 mei.

Op 30 april a.s. staat de organisatie met een stand bij Coop Buist, hier verkopen ze van 09.00 uur tot 13.00 uur toegangskaarten voor het feest op 4 juni. De prijs van een toegangskaart is in de voorverkoop €12,50 en aan de kassa €15,-. Voor meer informatie kunt u kijken op www.spijk.net of www.facebook.com/spiekstertentfeest.Back to top button