fbpx
9.2 C
Delfzijl
24 november 2020 18:33

Burgemeester hijst DelfSail-vlag op het gemeentehuis

Delfzijl – Burgemeester Beukema van de gemeente Delfzijl heeft maandag samen met directeur Cor Boots en bestuursvoorzitter van DelfSail Harm Post dé DelfSail-vlag gehesen op het gemeentehuis. Met dit symbolisch moment werd aangegeven dat het nog een kleine twee maand duurt voor dat dit vijf-daagse Nautische evenement van start gaat.

Burgemeester Beukema verheugt zich zichtbaar op het grootste evenement dat dit jaar in de provincie plaatsvindt: ‘Deze vlag is voor ons het symbool dat we ons als hele gemeente voorbereiden op dit prachtige evenement. Niet alleen voor de inwoners en ondernemers van onze gemeente maar voor de hele regio is dit een maritiem festijn waar we enorm naar uitkijken en waar we ook de regio geweldig mee op de kaart zetten. De combinatie van onze haven tegen het nieuw ingerichte centrum van de stad aan waar het bruist van activiteiten, dat moet je samen willen meemaken.’

Cor Boots: ‘Het is fantastisch om te zien dat alle vrijwilligers zich met zoveel enthousiasme inzetten voor DelfSail. En dat alles om het grootste publieksevenement van Noord-Nederland mogelijk te maken. Datzelfde enthousiasme proef ik ook bij de overheden. Iedereen doet zijn uiterste best om DelfSail tot een onvergetelijk evenement te maken. DelfSail is daarom met recht de “Sail met het warme hart” te noemen. We kijken er naar uit, dus ‘See you at DelfSail!’

Vlaggenprotocol gemeente Delfzijl
De DelfSail-vlag hangt vanaf maandag 25 april uit op werkdagen, maar niet op 4 mei en niet op feestdagen (koningsdag en 5 mei) en niet bij bijzondere gebeurtenissen zoals Veteranendag.

DelfSail-vlag te koop op het projectbureau
De DelfSail-vlag is te koop voor een bedrag van €20,-. Geïnteresseerden kunnen de vlag tegen contante betaling afhalen op het projectbureau van DelfSail gevestigd aan de Handelskade West 20-22 te Delfzijl. Naast de vlaggen zijn er gratis A2 en A3 posters beschikbaar op het projectbureau. De Stichting hoopt dat iedereen die DelfSail een warm hart toedraagt volop reclame maakt met de vlag en de posters.

Volg ons op

10,550FansLike
1,424VolgersVolg
5,227VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten