Brandweerman Gerrit Hartog op zijn vijftigste verjaardag verrast

Loppersum – Op donderdag 7 april werd Gerrit Hartog vijftig jaar, dat is gewoon al een feestje waard. Maar als je dan bij de vrijwillige brandweer Loppersum en leidinggevende bij de jeugdbrandweer bent, en als daarnaast ook nog veel mensen kent die ook nog te maken hebben met de brandweer, dan is dat een reden om je af te vragen wat gaat er gebeuren als je vijftig wordt.

Onaangekondigd kwamen er ongeveer zeven brandweerauto’s van alle kanten met sirene en zwaailampen op Gerrit zijn huis af om hem te feliciteren met zijn verjaardag.

Dat werd zeer op prijs gesteld, de barbecue werd aan gestoken en het was nog lang gezellig. Als je een keer een uitruk hebt en je komt met een gezicht half vol met scheerschuim op de kazerne, kun je verwachten dat dit niet vergeten word en op zulke dagen weer van pas komt !

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”600″]

Back to top button