Brandweerman Dick Stoter neemt na 31 jaar afscheid van blusgroep Loppersum

Loppersum – Brandweerman Dick Stoter heeft gisteren afscheid genomen van de brandweer. Na ruim 31 jaar heeft hij besloten om te stoppen als vrijwilliger bij de blusgroep Loppersum.

Zijn kleinkinderen haalden hem met zwaailicht en sirene op van huis en namen hem mee richting de kazerne waar hij met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen getrakteerd werd op een lekker etentje in de kazerne.

Hierna waren als verrassing familie en vrienden uitgenodigd om onder genot van een hapje en drankje het afscheid te vieren. Dick heeft genoten van zijn afscheid en kijkt tevreden terug op zijn jaren bij de brandweer.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2069″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button