Brandweerlieden halen met actie ‘Je auto brandschoon’ ruim 1750 euro op

Uithuizermeeden – De autowasactie zaterdagmiddag in Uithuizermeeden heeft veel bezoekers getrokken, hierbij werd ruim 1750 euro opgehaald. De actie ‘je auto brandschoon’ is opgezet voor het inzamelen van geld voor een aangepaste rolstoelbus voor Julia. De 4-jarige Julia is door een hersenbeschadiging voor de rest van haar leven afhankelijk van een rolstoel.

Op het Johan van Veenplein stonden rijen met auto’s te wachten tot zij aan de beurt waren. Brandweerlieden uit Uithuizen maar ook uit Delfzijl, Middelstum en Loppersum werkten zich in het zweet om alle auto’s weer schoon te krijgen.

Over Julia
Julia heeft cerebrale parese. Hierbij zijn de hersenen niet in staat de juiste spanning aan de spieren door te geven en ze onderling op de goede manier te laten samenwerken. Sinds een paard maand heeft Julia een elektrische rolstoel, waardoor ze wat meer vrijheid heeft.
Helaas is de auto van haar ouders niet geschikt om de rolstoel te vervoeren. Een rolstoelbus is de beste oplossing, maar dit is ook prijzig.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2097″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]
Back to top button