Braderie en vliegerfestival op het strand van Delfzijl

Delfzijl – Na het succes van vorig jaar vindt op zondag 14 juli van 11.00 tot 18.00 uur het tweede Vliegerfestival aan Zee plaats op het stadsstrand van Delfzijl. De dag ervoor, op zaterdag, organiseert de stad de Flying Summer Saturday aan Zee met een braderie en straattheater.

De Stichting Promotie Eemsdelta, samen met de vliegervereniging Stijgkracht, biedt een workshop aan waar kinderen hun eigen vliegers kunnen maken. Na het knutselen kunnen ze hun creaties meteen oplaten op het strand.

Op de boulevard zorgt de band Kruisband voor muzikale entertainment, terwijl een clown ballonfiguren maakt. Het evenement is gratis toegankelijk voor alle leeftijden.

De festiviteiten beginnen al op zaterdag met de tweede editie van de ‘Flying Summer Saturday aan Zee’. Vanaf 11.00 uur is er een zomerse braderie met ongeveer dertig kramen, georganiseerd door lokale ondernemers. Vanaf 13.00 uur is er muziek van De Smid en het duo 2ofUs.

Daarnaast zal een grote beer zorgen voor straattheater en kunnen de jongste bezoekers deelnemen aan een speciale workshop vliegers kleuren. De kinderen kunnen hun versierde vliegers de volgende dag oplaten op het strand. Bovendien is er ook de mogelijkheid voor kinderen om zich te laten schminken.

Back to top button