fbpx
9.7 C
Delfzijl
20 oktober 2020 13:30

Bloemenhuis Akkerman pakt groots uit tijdens de Nationale Tulpendag zaterdag 20 januari

Delfzijl – Aanstaande zaterdag staat in het teken van Nationale Tulpendag. De opening van het tulpenseizoen met de officiële aftrap op de Dam in Amsterdam, dan wordt de Dam door kwekers omgetoverd tot een tulpenpluktuin met maar liefst 200.000 kleurrijke tulpen. Dit jaar is het thema van de Nationale Tulpendag ‘romantiek’.

Naast de officiële aftrap op de Dam doen er ook lokale winkeliers mee aan de Nationale Tulpendag. Bloemenhuis Akkerman in Delfzijl pakt zaterdag groots uit, met een collectie van meer dan 25 verschillende tulpen. Van parkiettulpen tot dubbele tulpen en van enkele tulpen tot bijzondere en exclusieve soorten.

Daarnaast laat de bloemenzaak verschillende creatieve manieren zien om de tulp toe te passen. Ook kunt u deze dag zien hoe de tulp groeit. Als kers op de taart zijn er diverse leuke acties.

Na aankoop van tulpen, mag u zelf een gratis bosje tulpen plukken uit de pluktuin. Ook worden er drie vazen met tulpen verloot. Genoeg redenen om zaterdag langs te komen bij Bloemenhuis Akkerman, tijdens Nationale Tulpendag 2018!

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,218VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten