BHV opleider uit Appingedam bij de beste vijf van Nederland

Amersfoort  – Donderdag 14 december is in Amersfoort bekend gemaakt dat BHV opleider 101BHV.nl uit Appingedam behoort tot de Beste 5 opleiders van Nederland in de categorie arbo en veiligheid. Wel is de BHV opleider de Beste Opleider van Noord-Nederland in deze categorie. Hierbij wordt gekeken naar inhoud, trainers, organisatie en ervaringen van klanten.

Bedrijfshulpverlening is iets dat alle bedrijven in Nederland georganiseerd moeten hebben en 101BHV.nl geeft hierin trainingen door heel Nederland. Alle bedrijven in Nederland moeten aan de hand van de aanwezige risico’s BHV’ers hebben. Dit zijn medewerkers die een BHV cursus hebben gevolgd en eerste hulp kunnen verlenen. Denk bijvoorbeeld aan behandeling van verwondingen, reanimeren en een gebouw ontruimen.

In 2015 won 101BHV.nl deze prijs als Beste Opleider van Nederland, maar dan als ‘kleine opleider’. De organisatie heeft het dit jaar anders gedaan door geen verschil meer te maken tussen kleine- en grote opleider. 101BHV.nl Is geëindigd op de vijfde plek.

Het is de vierde keer dat de prijs werd uitgereikt. De verkiezing is een initiatief van opleidingsvergelijker Springest en Princess Hotel Collection. Alle Nederlandse opleiders kwamen in aanmerking voor deze prestigieuze prijs.

Back to top button