Bezoek Gevolmachtigde Minister van Curaçao Carlson Manuel aan basisschool Sterre der Zee in Delfzijl

Delfzijl – Donderdag 19 oktober bracht Burgemeester Ben Visser samen met de Gevolmachtigde Minister van Curaçao Carlson Manuel een bezoek aan de school ‘Sterre der Zee’ in Delfzijl. Hier maakten ze kennis met de leerlingen en hebben ze samen met de kinderen een typisch Curaçaose lunch gegeten.

Bezoek aan school Sterre der Zee
Directeur Alex Otten heet iedereen welkom en is blij met de komst van de Gevolmachtigde Minister en Burgemeester. Samen kijken ze mee met de les en krijgen ze een rondleiding door de school. Ouders van de leerlingen maakten een Caribische Nasi met als nagerecht een Caribbean Flan. Daarna was er tijd om met elkaar in gesprek te gaan over Curaçao en Nederland.

Burgemeester Ben Visser
“Ik heb Minister Carlson Manuel uitgenodigd voor een bezoek aan Eemsdelta. Het was goed om elkaar te leren kennen en te verkennen of we een vorm van samenwerking en informatie-uitwisseling kunnen opstarten. Op het gebied van moeilijke onderwerpen als veiligheid en justitie, maar daarnaast ook in positieve zin met culturele activiteiten. Vandaag was daartoe een eerste aanzet.” 

Back to top button