Bezoek de Europa Kijkdagen bij jou om de hoek

Uithuizen – Op 12 & 13 mei vindt de zevende editie van de Europa om de hoek Kijkdagen plaats. Unieke projecten die Europese subsidie hebben ontvangen, openen hun deuren. Dus grijp je kans en ontdek wat Europees geld mogelijk maakt bij jou in de buurt.

Ook in de provincie Groningen ben je van harte welkom. Neem op vrijdag 12 mei een kijkje achter de schermen bij de werkplaats van Oldtimer Service Eastend in Uithuizen en stap in de wereld van de Oldtimers. Of bezoek op zaterdag 13 mei ‘De Wilgenborg’ in de Blauwestad en geniet van het levende kunstwerk en live muziek. Kortom, er is genoeg te beleven tijdens de Kijkdagen op 12 & 13 mei. Veel projecten zijn exclusief open en bieden een speciaal programma. Soms is vooraf aanmelden nodig.

Benieuwd welke projecten er bij jou in de buurt nog meer te bewonderen zijn? Ga dan naar www.europaomdehoek.nl/kijkdagen. Hier vind je meer informatie over het programma en de openingstijden van de deelnemende projecten bij jou om de hoek. In Noord-Nederland organiseert het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) de Kijkdagen.

Back to top button