maandag 2 augustus 2021
19.9 C
Delfzijl

Ada en Hilda starten soep op de stoep actie voor kwetsbare buurtgenoten

spot_img

Delfzijl – Ada Westers en Hilda Davids uit Delfzijl zijn begonnen met de actie soep op de stoep voor kwetsbare buurtgenoten.

‘Nu de lockdownmaatregelen zijn verlengd en het koude weer vooral de ouderen dwingt om thuis te blijven, vonden we het een leuk idee om in onze buurt iets voor de kwetsbare buurtgenoten te doen’, aldus Ada Westers, die samen met Hilda Davids de landelijke actie soep op de stoep in Delfzijl wil beginnen.

Samen met andere vrijwilligers willen Ada en Hilda bakjes soep gaan maken voor mensen die nu thuis zitten. Dit als een klein gebaar als opstekertje in deze sombere tijden. De actie is landelijk al een groot succes en de dames hopen dan ook in Delfzijl eveneens veel mensen te kunnen helpen.

Bewoners die iemand kennen die wel een opstekertje kan gebruiken kunnen die aanmelden via soepdelfzijl@gmail.com. Aanmelden kan tot en met 24 februari, het is de bedoeling dat begin maart de soep wordt uitgedeeld. Bij veel belangstelling volgen meer rondes. Ook vrijwilligers of organisaties die willen meehelpen zijn van harte welkom om zich aan te melden.

Het initiatief wordt mede ondersteund door Wijkbelangen Delfzijl-Noord en Stip Delfzijl.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,268VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
AutoAuto
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen

Populaire berichten