Bewoners Dijkzichtflat bedanken medewerkers cafetaria de Smulkeet voor opvang tijdens brand

Delfzijl – De bewonerscommissie van de door brand getroffen Dijkzichtflat hebben namens de bewoners van de flat een goed gevulde spaarvarken overhandigd aan Sandra Bouwes van cafetaria de Smulkeet/Café bar skagerrak “Hierzoo”. Dit als dank voor de opvang die ze verzorgden tijdens de evacuatie van de flat op 10 juli.

De bewoners moesten rond 04:00 uur in de nacht de flat onmiddellijk verlaten. Niet veel later was de cafetaria geopend en konden de bewoners met een kopje koffie bij komen van een heftige ochtend. Ook aan de huisdieren werd gedacht, er werd voer voor de dieren geregeld.

Om Sandra en haar medewerkers te bedanken werd er door de bewonerscommissie langs de deuren gegaan voor een bijdrage. De bewonerscommissie heeft 163,75 euro opgehaald. Met deze bijdrage gaan de medewerkers die hebben geholpen tijdens de opvang wat leuks doen.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2122″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button