Bestelbus door brand verwoest op de Kwelderweg in de Eemshaven

Eemshaven – De brandweerkorpsen van Bierum, Middelstum en Uithuizermeeden werden in de nacht van zaterdag op zondag opgeroepen voor een autobrand op de Kwelderweg in de Eemshaven. Het korps van Bierum was als eerste ter plaatse en trof ter hoogte van het gebouw Nijlicht een bestelbus aan die volledig in brand stond. Het korps had de brand snel onder controle en kregen bij de blussing assistentie van het korps uit Middelstum. Uithuizermeeden kon onverrichte zaken terugkeren naar de kazerne.

Vermoedelijk was onder het rijden de motor van de bestelwagen vast gelopen, gezien het oliespoor dat over een lengte van ruim 600 meter over de kwelderweg liep. Een bergingsbedrijf heeft het zwaar beschadigde voertuig geborgen. De politie heeft de wegbeheerder op de hoogte gesteld van het oliespoor.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1505″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button