fbpx
1.2 C
Delfzijl
5 december 2020 23:13

Beeldend Theatergroep Auth&Tiek wil vroegere tijden laten herleven

Zandeweer – Komt dat zien bij de kermis, geïnspireerd vanuit de middeleeuwen, gevoegd in een eigentijds jasje. Donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017 wordt de voorstelling KERMIS opgevoerd in de avonduren rondom de Herenboerderij Eissingeheem in Zandeweer. Lichtjes, vuur, muziek, dans en veel rare acts!

‘Kom jij ook een gokje wagen bij de levende fruitautomaat? Het spookhuis verrast en verbaasd. De kruidenkruiser heeft mengsel voor alle kwalen. Daarna even door naar de Totally Make Me Over tent. Bij het blikgooien kan je een prachtige blik op jezelf winnen. Dames kunnen hun tasje laten lezen. Met Action Paintball schiet je op het juiste kleurnummer voor een prachtig schilderij. Gooi een muntje in de levende jukebox, dans en zing mee! Je wordt uitgezwaaid.’

Theatergroep Auth&Tiek staat bekend om zijn absurdistische en verrassende theaterstijl met veel kunstzinnige en sfeervolle input.

‘Kermis’ is een nieuwe absurdistische theatervoorstelling vol kleuren, rariteiten, attracties, kraampjes, muziek die je zintuigen en fantasie prikkelen, waarbij het publiek kan ontsnappen aan de dagelijkse sleur en geïnspireerd van een bijzondere kermis thuiskomt! De beeldende voorstelling ‘Kermis’ wordt 3 keer bij zonsondergang opgevoerd door 50 spelers rondom en in de Staete Eissingeheem.

Kijk op de website www.theaterauthentiek.nu, daar kan je ook kaartjes reserveren.

Datum: Donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017
Prijs: Volwassenen 8 euro, kinderen t/m 16 jaar 5 euro
Aanvang: 20.30 uur
Locatie: Staete Eissingeheem Onnemaweg 49 bij Zandeweer

Eerder werd de voorstelling ‘Uitvolkoren’ (2012) en ‘De Zwarte Maan‘ (2007) opgevoerd op het terrein van Eissingeheem. Ook speelde Auth&Tiek locatietheater ‘Uit de grond van mijn Hart’ (2008) in de kerk en het café van Zuurdijk. Tevens op Borg Verhildersum met ‘Dragers van Licht’ (2010). De theatergroep is een graag geziene gast en speelt in opdracht bij gemeenten, instellingen, bedrijven en festivals.

Volg ons op

10,605FansLike
1,424VolgersVolg
5,230VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten