fbpx
6.2 C
Delfzijl
23 november 2020 20:59

Basketballers Donar spelen eerste vriendschappelijke wedstrijd in sporthal Mencke

Uithuizen – Basketbalvereniging Sietsema Highlanders uit Uithuizen organiseert in samenwerking met de Stichting Evenementen ’t Hogeland, zaterdag 2 september om 19.30 uur de eerste vriendschappelijke basketbalwedstrijd van het nieuwe seizoen van Donar Groningen.

De huidige basketbal landskampioen, beker- en supercupwinnaar speelt dan tegen Aris Leeuwarden in sporthal de Mencke in Uithuizen.

Donar heeft zijn selectie voor het nieuwe seizoen helemaal compleet en kan daardoor vanaf het begin op alle fronten mee strijden. Dit is ook nodig omdat op 19 september al dient aan te worden getreden in de eerste Champions League wedstrijd tegen Vytautas uit Litouwen.

Een aantal oude bekenden, onder wie Arvin Slagter, Sean Cunningham, Jason Dousisseau en Dargo Pasalic zijn aangevuld met nieuwe spelers als Aron Roye, Brandyn Curry, Thomas Koenis, Stephen Domingo en Evan Bruinsma. Bij de selectie zitten nog steeds de Groninger jeugdspelers Daan Maring, Tim Hoeve en Sjoerd Koopmans. Donar lijkt dus in de breedte behoorlijk sterker te zijn geworden ten opzichte van het vorig seizoen. Ook dit jaar zullen ze weer voor alle drie prijzen gaan en proberen te overwinteren in Europa.

Donar trekt momenteel verreweg de meeste toeschouwers in Nederland van alle zaalsporten en ook nu zijn er al weer meer dan 1.500 seizoenskaarten verkocht.

Eric Braal en Meindert van Veen zullen deze avond zeker alle spelers laten spelen om wedstrijdritme op toen doen en om te kijken wat de starting vijf zullen worden.

Kaarten (losse kaarten en familiekaarten) zijn verkrijgbaar bij Expert Jansen in Uithuizen en Sporthuis Winsum in Winsum.

Reserveren kan via: donar.demencke@gmail.com. Voor meer informatie kan men ook bellen naar: 06-21675776.

Volg ons op

10,550FansLike
1,424VolgersVolg
5,227VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten

UMCG opent eerste botulinestraat van Nederland

Groningen - Het Expertisecentrum Movement Disorders van het UMCG opent vrijdag 20 november de eerste botulinestraat van Nederland. Dystoniepatiënten krijgen voortaan op één ochtend...