Bart de Vries uit Holwierde schittert met edel dier op een kalender

Holwierde – De 19-jarige Bart de Vries uit Holwierde schittert samen met elf andere uitverkoren knappe mannen op de Horse and Hunk kalender voor 2016. Stoer zijn ze zeker. Met hun gespierde torso zitten de hunks op een galopperend paard, maken een sliding stop of laten het paard zelfs op commando steigeren.

De twaalf knappe mannen zetten zich speciaal voor het goede doel Brooke Hospital for Animals. Deze stichting zet zich in om paarden en ezels gratis medische hulp te geven in landen zoals Egypte en Pakistan. Die hulp is hard nodig want als het dier niet kan werken door bijvoorbeeld een wond, dan heeft het gezin ook geen inkomsten.

De stoere hunks zetten zich belangeloos is voor dit goede doel. De hunks hebben behoorlijk wat doorzettingsvermogen. ‘Speciaal voor de fotoshoot heb ik paardrijlessen genomen. Het paard ging steigeren op de foto en dan moet je er wel ontspannen opzitten. Dat is gelukt door de lessen’ aldus hunk Cemal Hazebroek. Het model Derek Brouwer maakt zelfs een sliding stop met het paard. Ook hij heeft een aantal keer geoefend en om dan te blijven zitten als het paard met zoveel geweld stopt is erg knap. Het resultaat mag er wezen!

De Horse and Hunk kalender wordt dit jaar voor de zevende keer uitgegeven. De jonge ondernemer Fianne Imminga is zeer trots op het resultaat: ‘Dit jaar hebben we weer veel variatie aan modellen. Sommige mannen zijn model maar we hebben ook een hunk zo van het strand getrokken. Hij had geen ervaring maar dat maakt het veel puurder. Zo zit er altijd een leuke man bij. Mocht de man niet bevallen is er gelukkig nog een paard om naar te kijken.’ De foto’s zijn wellicht pikant maar zeker niet aanstoot gevend of ordinair.
De kalender is te koop via de website www.horseandhunk.nl en in verschillende winkels door het gehele land. De verkooppunten zijn op de website te vinden.

Back to top button