Barre zwemtocht van kroeg naar kroeg door het Damsterdiep

Delfzijl / Appingedam – Café Slijterij Stad En Lande in Delfzijl en Café ‘De Eerste Aanleg’ in Appingedam organiseerden zaterdag een City to City of beter gezegd een kroeg naar kroeg zwemtocht door het Damsterdiep. Om één uur in de middag gingen zes deelnemers aan de Rijksweg in Delfzijl het water in voor een zwemtocht van 5,11 kilometer.

De start verliep droog met een zonnetje maar zodra de deelnemers in het water lagen begon het te regenen en even later viel er zelfs hagel uit de lucht. Ondanks de weersomstandigheden zwommen de deelnemers toch door. Rond vijf uur kwamen de deelnemers aan bij het café in Appingedam, daar was het tijd voor een wel verdiend biertje.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1698″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button