Automobiliste gewond bij ongeval op Damsterweg bij Oosterwijtwerd

Oosterwijtwerd – Langs de Damsterweg tussen Appingedam en Oosterwijtwerd is woensdagavond een automobiliste in de sloot beland. De automobiliste reed in de richting van Appingedam toen zij in een bocht spinde en achterstevoren in de sloot tot stilstand kwam.

Een ambulance kwam ter plaatse om de inzittende te controleren op eventueel letsel. Na controle is de vrouw met onbekend letsel met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De oorzaak van het ongeluk valt te wijten aan het gladde wegdek. Olie- en rubberresten hebben zich de afgelopen tijd met het mooie weer opgehoopt op het wegdek. In combinatie met de regenval zorgt dit nu op verschillende plekken voor gladde wegen.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2131″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button